Kemalpaşa Alüminyum Doğrama 0 533 037 60 35


Kemalpaşa Alüminyum Doğrama Satış Montaj Servis Telefon Numarası: 0 533 037 60 35


Alüminyum doğrama uygulamalarında Isı, ses geçirgenliği ve rüzgara karşı dayanıklılığı ile güvenilir bir sistemdir. Isı yalıtımlı veya ısı yalıtımsız alüminyum doğrama serileri; pivot açılım, normal açılım kanat, çift açılım, gizli menteşeli çift açılım, katlanır kapı ve pencere doğraması, Wolkswagen açılım,
Günümüzde bir binanın, yapının değerini gösteren ürünlerin başında o yapıda kullanılan alüminyum doğrama ve alüminyum ürünler gelmektedir. Hem estetik açıdan çok güzel bir görüntü sağlaması, hem çevreci olması, hem de uzun süreler dayanıklılığını koruması ve dış darbelere karşı büyük oranda kalitesinin koruması sebebiyle çokça tercih edilmekte ve kullanılan yapının değerini arttırmaktadır. Ekonomik anlamda çok büyük maliyetler gerektirmeyen ve kazanımları düşünüldüğünde ilk etapta ekonomik külfetini hemen karşılayan alüminyum doğrama sayesinde mükemmel ve modern bir çizgide yapılara kavuşma şansınız bulunmaktadır. Kemalpaşa alüminyum doğrama sistemleri uygulama hizmetlerimizden Siz Kemalpaşa sakinleride faydalanarak klasik doğrama ürünlerinden kurtulmak, uzun süreler dayanıklı yapısı sayesinde sizi yarı yolda bırakmayacak olan alüminyum doğrama yaptırmak istiyorsanız, bizimle iletişim kurup detaylı bilgi alabilirsiniz.
izmir alüminyum doğrama

Alüminyum sistemler bünyelerinde en son teknoloji ve tasarım gelişmelerini bağdaştırıyor. Biçim ve renk çeşitliliği nedeni ile alüminyum sistemler yeni mimari kavramların oluşturulmasında mükemmel bir şekilde kullanılıyor.Alüminyum Doğrama; Son yıllarda dünyada gelişen çevre bilinci ülkemizde de öne çıkmaya ve özellikle endüstriyel faaliyetler, çevreye zararları ve yararları açısından sorgulanmaya başlamıştır. Bu bağlamda çeşitli ürünlerin üretimleri sırasında ve ömürleri sonunda hurda/atık hale geldiklerinde oluşturabilecekleri çevre kirlenmesi önem kazanmıştır. Bu açıdan değerlendirildiğinde alüminyum ürünlerin gerek üretilirken, gerekse kullanıldıkları yerlerde çevre kirlenmesine kaynak olmazlar. Ahşabın ve bilhassa plastiğin aksine güneş ışınları ve yangın gibi olaylardan etkilenerek zararlı gazlar ve kirletici atıklar oluşturmazlar. Hurdaları yeniden değerlendirilerek yeni ürünlere dönüştürülebilir ve doğaya atılmazlar.Ayrıca binalarda ahşap doğramaların yerini alarak ahşap kullanımını azaltması ve dolayısıyla kıymetli orman varlıklarının korunmasını sağladığı da bilinmektedir. Sağlam, temiz, sağlıklı, yanmayan, bozulmayan, her iklim koşulunda kullanılabilen, uzun ömürlü ve estetik ürünler yapılabilen alüminyumun çevreci bir malzeme olması da daima tercih edilmesini ve çağın metali vasfını kazanmasını sağlamıştır.

HİZMETLERİMİZ

Alüminyum açılır kapı pencere
Cam Kapı Sistemleri
Alüminyum sürme kapı pencere
Giydirme cephe sistemleri
Kompozit panel kaplama
Sürme Cam Kapı
Cam Kapı Vitrin
Cam Merdiven Korkuluğu
Cam Ofis
Katlanır Cam Balkon
Cam Balkon Korkuluğu
Alüminyum Cam Korkuluğu
Havuz Cam Korkuluğu
Cephe Tasarımı ve Kompozit Panel,Kapaklı Cephe,Silikon Cephe, Dış Cephe uygulamaları

Alüminyum Doğrama Kapı;

Doğrama kapıların günümüzde ne kadar yaygınlaştığını bilmeyen yoktur. Yeni oluşturulan tüm inşaat sistemlerinde ve mekanların dekorasyonlarında kullanılan doğrama kapılar, günümüzde moda olması ile birlikte daha fazla popüler hale gelmiş durumdadır. modern bir çizgi oluşturmasının yanında kullanışlı ürünler olması nedeniyle de dikkat çeken doğrama kapılar günümüzde pek çok birey ve firma tarafından da kullanılmaktadır. Birbirinden farklı modelleri, renk ve yapıları ile bireylerin zevklerine hitap etmeye çalışan alüminyum kapı fiyatları Her bütçeye uygun olarak oluşturulabilen bu tarz kapılar, içerisinde belirli miktarda alüminyum bulunması nedeniyle de dayanıklı ve çevre dostu ürünler olarak adlandırılmaktadır. Darbe ve işlemlere karşı dayanıklı olan bu tarz kapılar, uzun yıllar kullanılabilen modern detaylı aksesuarlardır.

İzmir Kemalpaşa Alüminyum doğrama kapı pencere fiyatları; kapılarda ve genel olarak diğer doğrama kapı modellerinde fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Fiyatların değişiklik göstermesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi, içerisinde kullanılan ve modelleri olarak gösterilirken, fiyat farkına sebep olan bir diğer durum ise kapının boyutları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Alüminyum Doğrama Pencere;

Pencerelerimizi de kendi istediğimiz modele göre yaptırmamız artık imkânsız değil. Ev hanımlarının evin içine girerken karşılaştığı pis görüntüyü, kendi isteklerine göre değişebilmektedirler. Kendi yaşam kalitemize göre birden çok seçenekler bugün ne mutlu ki önümüze sunulmaktadır. Ayrıca çok fazla ücretler talep edilmeden uygulama mümkündür. Nasıl ki bir kıyafeti, ayakkabınız destekliyor aynı şekilde evinizi de kapınız gibi pencereleriniz belirlemektedir. Evinizin bakımı kadar iç ve dışı da aynı şekilde önemlidir. Güzel bir apartmanın, dışındaki camlar artık kırık dökük, eski bir hal aldıysa şayet, o apartmanın göze hitap etmesinin imkanı yoktur. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, eski görünümünü hiçbir temizliğe karşın kaybetmeyecektir. Bu nedenle pencerelerinizi alüminyum pencereler ile değişebilirsiniz.

Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama

Giderek azalan dünya enerji kaynaklarının kullanımında ısıtma ve ısının ekonomik kullanımı önem kazanmıştır. Binalarda ısı yalıtımlı alüminyum doğramalar kullanılarak ısıtılan mahallerden dışarıya ısı kaçması azaltılmaktadır. Ayrıca ısı yalıtımlı doğramaların iç yüzeyleri ısı yalıtımı sayesinde soğumadığından iç mekandaki su buharının yoğuşması, yani terleme olmaz. Sabit pencerelerde dahi cam ve çerçeve arasından sızan hava ihmal edilemeyecek miktardadır. Ayrıca bu sızıntı bina yükseldikçe artar. Koşulların çok değişik olması doğramalarda uygulanacak yalıtım tekniğinde birçok detayın incelenmesini gerektirir. Ahşap, plastik ve yalıtımlı alüminyumun ısı yalıtım değerleri birbirinden çok farklı olmamasına rağmen, alüminyumun sınırsız şekillendirme ve tasarım olanağı, çok karmaşık yalıtım detaylarının ekonomik çözümünü sağlar.

Linea Rossa Alüminyüm Ürünleri;

Daha İyi Su, Hava Yalıtımı ve Enerji Tasarrufu
Üretim ve Montaj Kolaylığı
%50 Azaltılmış Orta Kenet ile Minimal Mimari Çözüm
Sistem İçinde Çözülmüş Özel Sineklik Tasarımı
Projeye Uygun Özel tasarım ve Seçenekleri
Paslanmaz Çelik Ray ve Bu Ray Üzerinde Hareket Eden Özel Rulmanlarla Yüksek Dayanım ve Kullanım Konforu
Özel Dizayn Edilmiş ve Yüksek Dayanımlı Çok Noktadan Kilitleme Sistemi
Polyamit Profillerle Boşluksuz Orta Kenet Detayı
Gümüş, Bronz Renkli Eloksal Yüzeyler ile Metalin Modern ve Estetik Görünümü
Özel Dizayn Edilmiş Farklı Konseptlerde Toz Boya ve Ahşap Görünüm Seçenekleri

Linea Rossa Sürme Sistemler;

LR-3100 - Linea Rossa, LR-3200 - Linea Rossa, LR-3300 - Linea Rossa, LR-3400 - Linea Rossa, LR-3500 - Linea Rossa, LR-3700 - Linea Rossa,

Yalıtımsız Sürme Sistemleri;
LR-2100 - Linea Rossa, LR-2200 - Linea Rossa

Açılır Yatılımlı Sistemler;
LR-5100 - Linea Rossa

Açılır Yatılımsız Sistemler;
LR-4100 - Linea Rossa, LR-4500 - Linea Rossa

Panel Cephe Sistemleri;
LR-9200 - Linea Rossa, LR-9300 - Linea Rossa

Panel Cephe Sistemleri;
LR-9500 - Linea Rossa

Katlanır Kapı Sistemleri
LR-6100 - Linea Rossa

Linea Rossa İzmir beklentileri tam karşılayan farklı serilerde doğrama sistemleri için çalışmaktadır. Alüminyum doğrama estetik dizaynı yanında sağlamlık açısından her türlü beklentiye cevap vermektedir. Alüminyum kapı pencere profilleri son yıllarda beklenenden daha üst seviyelerde gelişme göstermiştir. İzmir Linea Rossa firması olamanın ve bu pencere sistemlerini inşaatlar ile buluşturmanın peşindeyiz. Alüminyum doğrama sistemleri yalıtım değerleri, alüminyum doğrama aksesuar, cam teknolojileri ve montaj teknikleri açısından inanılmaz noktalara doğru gelişmiştir. İnce zarif hatlar ile desteklenen kapı pencere sistemleri yeni inşaatlarda yerini almaya devam etmektedir. Isı yalıtımlı alüminyum doğrama, ısı yalıtımlı Linea Rossa

İzmir alüminyum doğrama kapı pencere yaptımak için firmamız ile irtibata geçerek en uygun fiyatı alabilirsiniz. Kemalpaşa linea rossa, Kemalpaşa linea rossa bayi, Kemalpaşa line rossa üretici, Kemalpaşa alümil, linea rossa Kemalpaşa, linea rossa Kemalpaşa bayileri, Kemalpaşa linea rossa fiyatları, Kemalpaşa linea rossa, Kemalpaşa linea rossa bayi, Kemalpaşa line rosaa üretici, Kemalpaşa alümil, linea rossa Kemalpaşa, linea rossa Kemalpaşa bayileri, Kemalpaşa ısı yalıtımlı alüminyum doğrama, Kemalpaşa alüminyum doğrama firmaları, Kemalpaşa alüminyum doğramacı, Kemalpaşa alüminyum doğrama fiyatları

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tire Alüminyum Doğrama 0 533 037 60 35

Karabağlar Alüminyum Doğrama 0 533 037 60 35